RK Gradačac ubjedljivo slavio protiv RK”Rudar” rezultatom 42:18

U okviru 5. kola rukometne prve lige Federacije BiH u Gradačcu je odigran susret između domaćina RK Gradačac i gostiju iz Banovića RK Rudar “Banovići”.

Rukometaši RK Gradačac su od prve minute imali autoritet na terenu što je pokazalo to da su na odmor otišli rezultatom 20:5 .

Nažalost i ovaj susret se igrao bez prisustva publike,koja svaku utakmicu RK Gradačca ispoštuje i dvorana bude popunjena do zadnjeg mjesta, ali su gledaoci susret mogli pratiti u direktnom prenosu na B1 televiziji.

RK Gradačac iz utakmice u utakmicu sve bolje igra i ovim putem želimo da im čestitamo na zasluženoj pobjedi #jedanklubjedansan #rkgradačac

Također napominjemo da kao i prethodnih godina tako i ove u prilici ste pomoći voljenom klubu.Kupovinom članske karte za sezonu 2020/21. direktno pomažete radu kluba.
U ponudi se nalaze 2 vrste članskih kartica:

-Classic 30KM i VIP 50KM

“U zavisnosti od situacije sa Covid-19, vezano za publiku na tribinama, ukoliko Civilni štab dozvoli određeni broj prisutnih na utakmicama, prednost će imati vlasnici članskih kartica” prenose iz RK Gradačac

foto(Redžep Kadrić – Evropa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *