Mario Mandžukić u Barceloni ?!

Jučer je od Španskih medija procurila infomacija da bi Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić mogao biti novi napadač Barcelone.

Nakon teške ozlijede mladog napadača Ansu Fatija,Barcelona je u hitnoj potrazi za zamjenskim napadačem. Bilo je špekulacija da će to biti Memphis Depay iz Lyona,ali to nije moguće prije ljeta 2021.godine.

Najnovija infomacija koju je katalonski Sport na svom Twitter profilu objavio jeste prijedlog da u Barcelonu dovedu Marija Mandžukića.

Jedna velika prednost jeste što Barcelona Marija može dovesti odmah kao slobodnog igrača.Osim Mandžukića kandidati su i Alexandre Pato, Jack Wilshere, Shinji Kagawa, Daniel Sturridge.

“Barca bi već danas mogla pojačati momčad s igračima koji nemaju ugovor. Neke od opcija su: Mario Mandžukić, Alexandre Pato, Jack Wilshere, Shinji Kagawa, Daniel Sturridge”, piše u objavi na Twitteru.

Mario je veliki kandidat da svoju karijeru upotpuni u jednom od najvećih klubova na svijetu,a za njega je zainteresovana i Celta Vigo. Definitivno mu Španija neće biti daleko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *