Početna Gradačac REZULTATI ANKETE ZA GRADONAČALNIKA GRADA GRADAČCA

REZULTATI ANKETE ZA GRADONAČALNIKA GRADA GRADAČCA

Anketa je kreirana dana 29.10.2020.godine u 18:00h na web portalu bhnovosti.com . U našem gradu je podigla veliko interesovanje jer ukupan broj posjeta anketi iznosi 5871 a ukupan broj glasova iznosi 5045 (826 posjetitelja nije glasalo) .

Redakcija portala je zadovoljna odzivom iz jednostavnog razloga jer je portal nedavno napravljen i ovom idejom je postigao veću posjetu i određeni napredak u razvoju u moru sličnih portala,a nikakvu materijalnu niti bilo kakvu drugu korist od ovoga nije imao.

Ukupan broj posjeta anketi (5871) | Ukupan broj glasova (5045)

Ideja ankete je bila isključivo informativna. Portal bhnovosti.com ne pripada niti jednoj političkoj partiji, niti „navija“ za određenog kandidata,što se jasno navodi u Uslovima korištenja portala.

Rezultate ankete pogledajte u prilogu.

1. Husein Topčagić (PDA) – 2218 glasova
2. Mustafa Šakić (SDBiH) – 1613 glasova
3. Edis Dervišagić (SDP) – 1214 glasova

Namjera je bila jasna ,poštena i u cilju svih građana i naravno da se malo zabavimo glasanjem,a ne da se na društvenim mrežama konstantno vode rasprave i svađe, za tim stvarno nema potrebe,jer svi smo mi komšije,sugrađani,prijatelji i kolege.Izbori završavaju isti dan 15.11. a 16.11. nastavljamo živjeti dalje!

Osim ostalih ponuda reklamiranja,bilo je ponuda da se na prostoru za oglašavanje predstave određeni kandidati,na što u tom momentu nismo pristali baš zbog trajanja ankete.
Od sutra je reklamiranje dozvoljeno pa svi zainteresovani mogu se obratiti putem kontakt forme, na mail: redakcija@bhnovosti.com ili porukom na facebook stranici.

Hvala svima na posjeti portala,time ste doprinijeli njegovom razvoju,nastavite posjećivati bhnovosti.com i u narednom periodu jer će rad biti aktivniji a sadržaj kvalitetniji !

NAPOMENA: Anketa nema nikakvu znanstvenu korist,niti bilo kakav uticaj i značaj ni na glasače ankete niti na posjetitelje portala.Portal bhnovosti.com odriče se bilo kakve odgovornosti. Uslovi korištenja i pravila privanosti.

- Advertisment -

Najnovije vijesti iz BiH

Od posljedica korona virusa preminuo dr. Suvad Dedić načelnik Klinke za plućne bolesti UKC-a Tuzla

Jedan od najcjenjenijih doktora u Tuzli Prof. dr. med. sc. prim Suvad Dedić, načelnik Klinke za plućne bolesti UKC Tuzla, danas je preminuo uslijed...
COVID-19
20,384,798
Aktivni slučajevi u svijetu
Updated on September 15, 2021 11:50 pm