GO SDA Gradačac: Zadovoljni smo radom na terenu | Čvrsta podrška Mustafi Šakiću

Nakon sastanka izbornog štaba gradskog odbora SDA Gradačac i kandidata sa liste za gradsko vijeće održanog 27.10,predsjednik GO SDA Gradačac, Elvedin Hrnčić, je posebno istakao bitnost sloge i jedinstva koja vlada unutar stranke i da su svi kandidati i simpatizeri stranke spremni da čvrsto podrže Mustafu Šakića,kao kandidata za gradonačalnika,na predstojećim lokalnim izborima.

Kako izvori navode,na sastanku se razgovaralo i o rezultatima rada na terenu i u mjesnim ograncima,a čelnici stranke kao i kandidati sa liste su itekako zadovoljni odzivom građana i njihovim reakcijama. Iz GO SDA Gradačac su uvjereni u dobar rezultat na lokalnim izborima ove godine koji će se održati 15.11.2020.godine.

Izjavu koju je dao  predsjednik GO SDA Gradačac Elvedin Hrnčić prenosimo u cjelosti:“Nećemo dozvoliti malverzacije na izborima, krađe glasova, dopisivanja, lažiranja i falsifikovanja. To vam obećavam kao najodgovorniji među vama za izborni rezultat. Ima u našem gradu političkih opcija koje se u posljednje vrijeme bave samo onim što govori i radi SDA i njeni kandidati. To je dokaz naše snage a njihove slabosti. Neki govore ‘ima različitih struja unutar SDA’. To je dokaz naše širine, snage, brojnosti i kvaliteta. U velikim strankama kao što je Stranka demokratske akcije prirodno je imati različita mišljenja, neslaganja, pravo na vlastito mišljenje. U nekim drugim strankama, koje su stranke jednog lica to pravo nemate. Takve stranke fomirane su radi interesa jednog ili dva čovjeka. Svi ostali u takvim sredinama puko su sredstvo ostvarivanja interesa osnivača. 

Svi mi smo čvrsto uz Mustafu Šakića, i uvjereni smo u njegovu pobjedu. Riječ je o kandidatu sa najvećim političkim i poslovnim iskustvom u poređenju sa ostalim kandidatima, i ono najbitnije – riječ je o kandidatu sa najboljim izbornim programom i konkretnim projektnim prijedlozima i reformama za svoj grad i sugrađane”, istakao je Hrnčić.

Izvor(GO SDA Gradačac) foto(sdagradacac.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *