ANKETA | IZBORI 2020 GRADAČAC

ANKETA JE U POTPUNOSTI ANONIMNA I ISKLJUČIVO JE INFORMATIVNOG KARAKTERA

Glasanje je završeno. Objava rezultata 05.11.2020.g u 20:00h na facebook stranici BHNOVOSTI.COM

Kandidati za gradonačalnika na predstojećim lokalnim izborima 2020

Anketa je kreirana dana 29.10.2020.godine u 18:00h .Trajat će do 05.11.2020.godine  a rezultati će biti objavljeni isti dan u 20:00h na web i facebook stranici BHNOVOSTI.COM .

Anketa je isključivo informativnog karaktera.

ANKETA JE U POTPUNOSTI ANONIMNA i od glasača NE TRAŽI nikakve lične podatke. 

Kreiranje ankete je stupilo na snagu poslije ličnog anketiranja građana Gradačca dana 28.10.2020.godine. Od 49 anketiranih građana sa pitanjem”Da li žele da prije izbora imaju slobodan odabir u izboru za gradonačalnika neobaveznom informativnom anketom na web stranici bhnovosti.com ” ,njih 45 je potvrdnim odogovrom DA pristalo na to, a 4 građana su rekla da im to nije bitno. 

Ukoliko imate nekih prijedloga,pohvala,zahtjeva ili zamjerki budite slobodni da nas kontaktirate na mail adresu redakcija@bhnovosti.com ili direktno preko kontakt forme

Prije toga pročitajte uslove korištenja i pravila privatnosti web portala bhnovosti.com .

U ime portala BHNOVOSTI.COM želimo sreću svim kandidatima

NAPOMENA: Portal bhnovosti.com nije u vlasništvu bilo koje političke partije.Bilo koja političko-partijska objava nema nikakvo lično značenje licima koja se tu nalaze, niti političkom subjektu. Portal bhnovosti.com je isključivo informativnog karaktera i služi kao sredstvo oglašavanja/marketinga i odriče se bilo kakve odgovornosti koja bi mogla dovesti portal u vezi sa političkim djelovanjem.