Ako Joe Biden pobjedi usmjerit će se protiv Srba u BiH, kaže Milorad Dodik

Kao i u BiH i u SAD-u traje predizborna kampanja,samo za državne izbore a glavu ulogu vode Joe Biden i Donald Trump.

Kako smo naveli u skorijoj objavi kako bivši Američki predsjednik Barack Obama podržava Joe Bidena,naš uvaženi član predsjedništva Bosne i Hercegovine,Milorad Dodik,podržava Donalda Trumpa jer kako kaze da je Joe Biden srbomrzac.

“Neće valjda Srbi glasati za Bidena koji je običan srbomrzac i okuplja oko sebe one koji će, ako dođu na vlast, sigurno sve usmjeriti protiv naše zajednice u BiH, pa čak i protiv Hrvata u političkom smislu”, rekao je Dodik novinarima u Pelagićevu.

Dodik navodi da svi Srbi koji budu u mogućnosti treba da glasaju za Trumpa,očigledno iz njemu poznatih razloga, a da Joe Bidena treba da ignošu. Očigledno je da sve one koji podržavaju Trumpa ove izbore hvata panika jer je Joe Biden itekako žestok protivnik i mogao bi itekako da naruši planove Donaldu Trumpu koji je uvjeren da će pobijediti.

Podsjetimo, izbori za predsjednika SAD-a održat će se 3. Novembra, dok se lokalni izbori u Bosni i Hercegovini odrzavaju 15. Novembra, stoga pozivamo sve građane da izađu na izbore i podrže svoje kandidate,jer samo izlaskom na izbore možemo doprijeniti promjenama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *