Tinejdžer je odveo svoju matursku pratilju u bolnicu prije maturskog plesa. Kada su otvorili vrata porodica je ostala u suzama

matura-posjeta

Video postavljen u maju 2016. godine pokazuje poseban trenutak između djeda i unuka. Ovaj video je i dan danas popularan i pokazuje divan odnos koji Felipe Leon ima sa svojim djedom Mike Mirandom. Prije svoje mature u srednjoj školi u League Cityu u Texasu, Leon je imao jednu važnu posjetu.

Miranda koji je imao dijabetes oporavljao se u bolnici od amputacije prsta i nije mogao doći na unukovu maturu. Bio je shrvan zbog toga, a svojoj supruzi je rekao da barem ona ode i da Leonu potporu.

“Čitavu sedmicu tata je govorio mojoj mami da zna da neće moći biti tamo, ali da to ne želi propustiti. Tada smo odlučili da će moj sin doći u bolnicu da ga iznenadi.” rekla je Felipeova majka.

Njena kćerka je zabilježila trenutak kada je par ušao u sobu da iznenadi djeda. “Kada smo otvorili vrata i kada je on ugledao Felipea bilo je neprocjenjivo” kaže Nicole.Oboje su počeli plakati i Felipe je djeda poljubio u čelo i obraz.

Njegova pratilja također nije mogla zadržati suze i prišla je Mirandi da ga zagrli.Nicole kaže da je njihov odnos uvijek bio odličan,ali ovaj trenutak pokazuje neraskidivu vezu između njih dvoje. Pored porodice ni oni koji su vidjeli video na internetu nisu mogli ostati ravnodušni.

“Ovo je jako ljupka porodica. Ovaj mladi momak koji voli i poštuje svog djeda će uvijek biti jako dobar čovjek, zaposlenik, muž i jednog dana otac. Bog ih blagoslovio” rekao je Facebook korisnik Joe Michele Schromofsky.
Iako je matura bila prioritet za Felipea, mnogo bitnije je bilo da njegov djed svjedoči tom trenutku.

“Činjenica da je ova mlada djevojka odlučila da posjeti Felipeovog djeda u bolnici mnogo govori o njoj. Oni su dvije jako posebne i brižljive mlade osobe.” Napisala je Diane Hall.

Ovaj video treba biti podsjetnik koliko je važna porodica i pravljenje uspomena sa njom. Na kraju dana sve se svodi na podršku onih koje volite i kroz najmračnije i najsretnije trenutke u životu.

180412131.1_xl.jpgv1

U Švedskoj otvorena prva cesta koja puni baterije električnih vozila

matura-posjeta

Tinejdžer je odveo svoju matursku pratilju u bolnicu prije maturskog plesa. Kada su otvorili vrata porodica je ostala u suzama