Samohrani otac postaje senzacija na internetu poduzimajući drastične mjere zbog kćerkine kose!

20180202_200323

Neupitno je da je podizanje i odgajanje djece najveći izazov u životu. Iako se na prvi pogled čini da je sve jednostavno, samo roditelji i djeca znaju da je to trnovit put.

tata-kcerka-kosa-1

Greg Wickherst je samohrani otac iz Kolorada i živi sa svojom kćerkom Izzy.

tata-kcerka-kosa-2Iako se dobro snašao u ulozi samohranog oca i podizanja male kćerke, ima jedna stvar koja mu je stvarala probleme a to je njena kosa.

tata-kcerka-kosa-3

Greg jako voli da provodi svoje vrijeme sa kćerkom, i to mu je jako važno. “Najviše volim kad je probudim, a ona još uvijek onako uspavana voli da legne pored mene i nasloni se na moj vrat”, izjavio je Greg.

tata-kcerka-kosa-4

Nema te stvari koju on ne bi učinio za nju, ali biti samohrani otac nije uvijek jednostavno.

tata-kcerka-kosa-5

Iskreno priznaje da zna biti teških trenutaka ali kada svoju kćerku nasmijanu, to mu bude najveća nagrada za sve što radi.

tata-kcerka-kosa-6

Najveći izazov mu je bio pravljenje frizura.

tata-kcerka-kosa-7

“U početku sam pokušao da joj vežem kosu u rep, ali iz nekog razloga to mi je predstavljalo veliki problem”, rekao je Greg za ABC News. Međutim, on nije htio tako lako odustati pa je kontaktirao odjel za kozmetiku da mu pommognu.

tata-kcerka-kosa-8

Kada je savladao tehnike, odlučio je da pomogne svim očevima koji imaju iste probleme i pokrenuo je revoluciju tako što je sve objavljivao na Youtube kanalu, čak je napravio i Facebook stranicu.

tata-kcerka-kosa-9

Ljudi koji ga prate na Instagramu i drugim društvenim mrežama vole to što on radi i cijene trud koji ulaže, da bi njegova kćerka bila posebna i što pomaže na taj način i drugim ljudima koji imaju slične probleme.

tata-kcerka-kosa-10

Bez obzira na svu slavu koju je stekao, opet mu je najvažnije da se on i njegova kćerka lijepo provode i zabavljaju, dok joj on pravi frizure.

tata-kcerka-kosa-11

Podijelite i ovu zanimljivu priču sa svojim prijateljima!

tata-kcerka-kosa-12

b_180202116.jpgv1

Trump odobrio objavljivanje dokumenta koji kompromituje FBI

20180202_200323

Samohrani otac postaje senzacija na internetu poduzimajući drastične mjere zbog kćerkine kose!