Hilary Duff dizajnirala kolekciju naočala i svaki par nazvala po poznatoj dami

b_180128034.jpgv1
Hilary Duff (Foto: Muse x)

Hilary Duff je lansirala kolekciju sunčanih naočala koje uključuju 24 para simpatičnih naočala koje je ona sama dizajnirala. Glumica dosad nije otkrivala svoju strast prema naočalama, a čini se kako je veliki ljubitelj ovih modnih dodataka i zaštite za oči.
“Naočale su moja strast. Osjetila sam kako mogu inspirisati žene svojim dizajnom i pomoći im da vide bolje, dok se u isto vrijeme mogu osjećati samopouzdano i lijepo”, otkrila je Duff u promotivnom videu za novu kolekciju.

Foto: Muse x

Foto: Muse x

Svaki model naočala iz Hilaryjine kolekcije pod nazivom Muse x nosi ime jedne od poznatih dama iz historije, kao što su Jane Austen ili Ivana Orleanska. Jedan par naočala glumica je nazvala po 13-godišnjakinji Lizzie McGuire koju je glumila u seriji početkom 2000. godina. Ove naočale ujedno su omiljene među korisnicima društvenih mreža, ali i najdraže za glumicu.

“Morali smo dodati i Lizzie u kolekciju”, kazala je Duff.

Mnogi su očekivali kako će Lizzie naočale biti pink boje i izgledati potpuno mladalački, ali Hilary se odlučila do ovo bude vintage par naočala za svaku priliku. Lizzie McGuire naočale koštaju 104 dolara i dostupne su u zlatnoj i coj boji.

Foto: Muse x

Foto: Muse x

U kolekciji Muse x dostupne su i naočale Marilyn, Ruth, Clara, Susan, Abby, Jane, Hetty, Joan, Diana, Betty, Sara, Anna, Margaret, Zora, Julia, Stevie…

Kompletnu kolekciju Muse x naočala možete pogledati na GlassesUSA.com.

b_180128056.jpgv1

Erdogan: Turska će očistiti granicu kako bi se Sirijci mogli vratiti kućama

b_180128034.jpgv1

Hilary Duff dizajnirala kolekciju naočala i svaki par nazvala po poznatoj dami