Govedarica: SDS predvodi sveopšti narodni pokret za promjene u RS-u

b_180614133.jpgv1
Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a i kandidat za predsjednika RS-a (Foto: H. M./Klix.ba)
Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica poručio je na večerašnjem skupu ove stranke u Brčkom da je SDS snažna politička organizacija koja ima snagu da predvodi sveopšti narodni pokret u borbi protiv haosa i zla koji je zadesio Republiku Srpsku.
“SDS ima snagu zato što je narod uz SDS, a upravo SDS osjeća potrebe naroda, mi smo danas potrebni narodu, i sa ponosom mogu da istaknem da smo predvodnici sveopšteg narodnog pokreta za promjene da bi građani živjeli bolje”, istakao je Govedarica.

On je naglasio da Republiku Srpsku treba vratiti narodu, saopšteno je iz SDS-a.

“Spreman sam da zajedno sa narodom pobijedim one koje rade protiv interesa naroda”, poručio je Govedarica.

Članovima SDS-a iz Brčkog obratio se i funkcioner ove stranke Mladen Bosić, koji je istakao da SDS želi više Republike Srpske u Brčkom.

“Predsjednik Govedarica može računati na podršku srpskog naroda iz Brčkog za konačnu pobjedu na izborima, jer su promjene u Srpskoj krenule”, kaže Bosić i dodaje da je odbor ove stranke u Brčkom tradicionalno snažan i jak.

Okupljenim oko 500 članova SDS-a iz Brčkog obratio se i član Predsjedništva SDS-a Rado Savić, koji je izrazio zadovoljstvo večerašnjom velikom podrškom članova SDS-a.

b_180614131.jpgv1

Šefik Džaferović siguran u pobjedu: Ja ću biti bošnjački član Predsjedništva BiH

b_180614133.jpgv1

Govedarica: SDS predvodi sveopšti narodni pokret za promjene u RS-u