Gibonni najavio spektakularni koncert 8. juna na banjalučkom Kastelu

b_180416031.jpgv1
Jedna od zasigurno najvećih regionalnih zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni održat će koncert za pamćenjena na banjalučkoj tvrđavi Kastel 8. juna.
Posljednji put Banjalučani su u koncertu ovog briljantnog autora, pjesnika i pjevača uživali prije 4 godine. Organizator koncerta OK team u partnerstvu sa Coca Colom po prvi put spektakl Gibonnija donosi na jedan od najljepših koncertnih prostora u Banjoj Luci – tvrđavu Kastel.

Svi fanovi i ljubitelji ove velike zvijezde koji njegovu samostalnu karijeru koja traje od 1991. godine, prate kroz njegove najveće hitove “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Tempera”, “Libar”, “Žeđam”, “Ovo mi je škola”, “Svi moji punti kad se zbroje”, “Mirakul” i brojni drugi, zasigurno sa nestrpljenjem nakon dugo vremena iščekuju ovaj koncert. Za očekivanje je da će se i ovog puta za spektal 8. juna na tvrđavi Kastel tražiti karta više.

Ovaj autor koji je na muzičkoj sceni prisutan već više od 30 godina najpoznatiji je kao samostalni autor i pjevač čiji su veliki hitovi pokorili region. Kombinacija rocka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, našli su put do srca mnogih i učinili Gibonnija istinskom zvijezdom.

Gibonni je i prvi hrvatski UNICEF-ov ambasador dobre volje, još od 2003. godine koji aktivno učestvuje u podsticanju dječijih prava, a posebno zaštite djece od nasilja i diskriminacije, kao i u projektima prikupljanja donacija za UNICEF-ove projekte.

Ulaznice za koncert u Banjoj Luci su u prodaji od srijede 18. aprila putem prodajnog sistema kupikartu.ba. U samom startu prodaje biće pušten ograničen broj ulaznica po cijeni od 15,00 KM, kao i 30,00 KM za one koji žele da u koncertu uživaju iz VIP zone. Ulaznice će u prodaji biti dostupne i na Trgu Krajine, a tačan početak prodaje na ovoj lokaciji biće objavljen u narednom periodu.

Sve info o koncertnom spektaklu godine u Banjoj Luci možete pratit na zvaničnom Facebook eventu.

b_180416012.jpgv1

Umro R Lee Ermey, najpoznatiji komandir u svijetu filma

b_180416031.jpgv1

Gibonni najavio spektakularni koncert 8. juna na banjalučkom Kastelu