Dječak poslao preminulom ocu rođendansku čestitku, dobio odgovor koji raznježuje

b_181130036.jpgv1
Foto: Facebook (Jase sa sestrom)

Jase Copland sedmogodišnji dječak iz Velike Britanije prije nekoliko sedmica poslao je rođendansku čestitku svom ocu koji je prije četiri godine život izgubio u saobraćajnoj nesreći.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dječak je na koverti poštara zamolio poštara da njegovu pošiljku dostave u Raj.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Samo nekoliko dana poslije na adresu je stigao odgovor koji je oduševio i malenog Jasea i njegovu mamu Teri. Ona je odmah podijelila fotografiju na svom Facebook profilu.

”Dragi Jase, dok smo dostavljali tvoju pošiljku, naišli smo na neke probleme. Htjeli smo iskoristiti ovu priliku da ti kažemo da smo uspješno dostavili pismo tvom tati u Raju. Bilo je teško jer smo na putu do Raja morali izbjegavati zvijezde i druge objekte u galaksiji. Budi siguran da je ovo važno pismo isporučeno. Naš prioritet je dostaviti poštu naših korisnika sigurno. Znam da ti je ovo pismo važno. Nastavit ćemo sigurno dostavljati pošiljke u Raj”, napisao je u pismu zaposlenik britanske pošte Sean Milligan.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Majka dječaka veoma je zahvalna na ovoj genijalnoj ideji zaposlenika pošte i zahvalna je što su vratili vjeru u ljude i humanost. Teri je napisala i kako je malenom Jaseu mnogo znači što mu je tata dobio čestitku.

Ova objava postala je viralni hit i podjeljena je više od 456 hiljada puta.

b_181130016.jpgv1

Bh. košarkaši večeras gostuju u Bugarskoj, debi za novog selektora Bosnića

b_181130036.jpgv1

Dječak poslao preminulom ocu rođendansku čestitku, dobio odgovor koji raznježuje