Dana White potvrdio: Conor McGregor želi revanš protiv Habiba Nurmagomedova

b_181008150.jpgv1
Habib Nurmagomedov i Conor McGregor
Predsjednik UFC-a Dana White izjavio je kako ga je Conor McGregor već kontaktirao tražeći ekspresni revanš protiv Habiba Nurmagomedova.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

McGregor (21-4) pretprio je poraz u četvrtoj rundi od Nurmagomedova (27-0) na UFC 229 priredbi prošlog vikenda u Las Vegasu. Nakon meča je uslijedio haos, a Nurmagomedov je čak iskočio iz oktagona i napao člana McGregorovog tima.

Kasnije te noći McGregor je na društvenim mrežama napisao “kako se veseli revanšu”. White je danas “Firts Takeu” rekao kako ga je McGregor također direktno kontaktirao.

“Nurmagomedov prvo mora ići pred komisiju Nevade i vidjet ćemo šta će se desiti s njim i cijelim ovim neredom. Međutim, Conor McGregor me već zvao, želi revanš”, rekao je White.

“To je ono što je Conor tražio. Vidjet ćemo šta će se desiti s Habibom i šta će biti sljedeće. Tony Ferguson izgleda nevjerovatno. Njih dvojica su se trebala tri puta susresti, ali se to nikad nije desilo. Vidjet ćemo kako će se stvari sada odigrati”, dodao je White.

Podsjetimo, White je jučer izjavio kako je nekoliko članova Nurmagomedovog tima uhapšeno, ali su pušteni budući da ih je McGregor odbio tužiti.

b_181008148.jpg

State Department izrazio zabrinutost zbog izbornog procesa u BiH

b_181008150.jpgv1

Dana White potvrdio: Conor McGregor želi revanš protiv Habiba Nurmagomedova