Britanski zastupnik ponudio ostavku zbog kašnjenja na sjednicu

b_180201033.jpgv1
Michael Walton Bates
Lord Michael Bates, član gojeg doma britanskog parlamenta Doma lordova zbog kašnjenja na sjednicu ponudio je svoju ostavu, no britanska premijerka Theresa May nije ju prihvatila, ocijenivši takav postupak nepotrebnim.
Naime, Bates je zakasnio na početak sjednice u Domu lordova te propustio pitanje laburistkinje barunice Lister. Potom je rekao kako je “posramljen zbog nepoštovanja kojeg je iskazao barunici” te išetao iz dvorane dok su mu ostali članovi Doma lordova govorili da ostane.

Bates se ispričao barunici Lister što nije bio na svom mjestu kako bi odgovorio na njezino pitanje na koje je odgovorio njegov kolega, jer je na sjednicu kasnio nekoliko minuta.

Izjavio je kako mu je bila čast odgovarati na pitanja proteklih pet godina i da je uvijek vjerovao da se Dom mora držati najviših mogućih standarda što je i naveo kao razlog podnošenja ostavke.

“On je vrlo marljiv ministar koji svoj posao shvaća vrlo ozbiljno. Cijeli Dom mu je pružio podršku te sa zadovoljstvom možemo reći da će nastaviti raditi svoj vrlo važan posao u Uredu za međunarodni razvoj te u ministarstvu financija”, rečeno je iz Ureda britanske premijerke.

1517471782_b_180201015.jpg

Načelnik Teslića osumnjičen da je oštetio općinu za 60.000 KM

b_180201033.jpgv1

Britanski zastupnik ponudio ostavku zbog kašnjenja na sjednicu