Bend Makao, beogradski party makeri, večeras u Aquarius Vilsu

b_180414036.jpgv2
Beogradski electro house pop cover band Makao nastupit će večeras u sarajevskom klubu Aquaris Vilsu.
Bend Makao dobro je poznat sarajevskoj publici. Nezaobilazni su na novosadskom EXIT festivalu i najvećim festivalima u regionu. Jedni su od najboljih i najtraženijih bendova koji svojim autorskim i cover hit repertoarom prave “provod bez granica” .

Prosječan nastup traje tri sata u komadu, a sačinjen je od najvećih aktuelnih i classic pjesama plesnog karaktera. Sarađivali su sa najeminetnijim imenima muzičke branše u regionu, a krasi ih i specijalna saradnja na filmu “November Man”. Pored toga što je preko 80 posto navedenog filma holivudske A produkcije snimljeno u Beogradu sa zvijezdama kao što su Pierce Brosnan i Olga Kurylenko, dio muzike za isti je komponovala i izvodila grupa Makao.

Bend Makao nastao je 1998. godine kao reggae bend i uglavnom je svirao po demo festivalima. Ubrzo se okreću dance i house cover hitovima, koje izvode maestralno na jedinstven način o čemu svjedoči veliki broj fanova koji prate nastupe Makao ekipe. Pored velikog broja godina rada na muzičkoj sceni i svojevrsnih promjena članova benda, zadržali su ono po čemu su najppoznatiji: vrhunski kvalitet, nevjerovatnu energiju i dugotrajne žive nastupe koji publiku drže na nogama do samog kraja.

Svirka počinje u 22 sata, a zbog velikog interesa rezeracije napravite na vrijeme pozivom na broj 061 210 788.

b_180414021.jpgv1

Kako je Buffon govorio kada su sudije griješile u korist Juventusa

b_180414036.jpgv2

Bend Makao, beogradski party makeri, večeras u Aquarius Vilsu